domingo, 11 de noviembre de 2018

Les matemàtiques bones per al cervell

Aquesta publicació va dedicada als estudiants que no els agraden les matemàtiques, que els ha convertit en l'assignatura més difícil d'estudiar i aprovar. Amb aquesta publicació, intentaré motivar els alumnes perquè més enllà d'aprovar una assignatura, vegin que les matemàtiques són útils per a la vida quotidiana i tenen grans beneficis per al nostre cervell.

A continuació anem a enumerar els tres beneficis més destacats que pots experimentar gràcies a les matemàtiques:

1. Desenvolupar el pensament analític

Això ens ajuda a enfrontar-nos de manera més eficient als problemes de la vida quotidiana. També ens ajuda amb la curiositat, habilitat d'investigar, buscant l veritat en evidències aconseguint separar les nostres emocions.

2. Millorar el raonament

Com més entrenem la nostra ment amb les matemàtiques, més capacitat tindrem de generar idees, de conèixer les opcions i decantant per la més convenient segons la lògica. Per tant, encara que siguem humans i ens equivoquem, les matemàtiques ajuden a triar l'opció més correcta.

3. Agilitat mental

Millora la capacitat de concentració per abordar problemes i amb entrenament ganes velocitat de raonament.


Per tant animat i motivat amb les matemàtiques

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Resolució de problemes d'equacions amb dues incògnites

Bona vesprada benvolguts alumnes, com sabeu, les equacions són de gran utilitat per a diferents aplicacions. Per tant, avui us vaig a enseny...